Residentie Blokje: Een interessante investering in hartje Loenhout

Residentie Blokje is een kleinschalig nieuwbouwproject in Loenhout en telt 12 schitterende appartementen. Het nieuwbouwproject springt in het oog dankzij het eigentijds materiaalgebruik, speelse kleuraccenten en lichtrijke ruimtes. De bruisende ligging en kwalitatieve afwerking maken van Residentie Blokje een duurzame investering.

Waarom kiezen voor Residentie Blokje als investering?

Maximaal rendement

Het klassieke spaarboekje brengt weinig tot niets meer op. U kijkt dus liever uit naar een rendabeler alternatief. Vastgoed is een interessante optie omdat het aardig wat zekerheid biedt. De uitzonderlijke locatie van dit project geeft u bovendien zicht op meerwaarde bij verkoop. Residentie Blokje genereert u onmiddellijke inkomsten aangezien de oplevering al voorzien is in september 2019! De jaarlijkse huuropbrengst bedraagt 5,21%*, onder voorbehoud van financiering.

Een grote potentiële huurmarkt is reëel. Residentie Blokje is immers een absolute voltreffer voor jonge gezinnen die alles binnen handbereik wensen. Het project ligt pal in het centrum, op de site van de gemeenteschool ‘t Blokje.

 

Zorgeloze investering

Wij nemen alle praktische zaken voor onze rekening. U beslist en wij doen de rest. Klantenbegeleiding staat u bij doorheen het volledige koop- en bouwproces, met als eindresultaat een instapklare, kwalitatieve woning met oog voor detail.

De verhuur of rentmeesterschap uit handen geven? Dat regelen we graag voor u. Er wordt een geschikte huurder gezocht en u ontvangt  maandelijks de huur! Zo geniet u van een investering zonder zorgen.

Meer weten?
Vraag nu vrijblijvend naar uw rendementsberekening op maat!

(*) Onder voorwaarden

Vraag nu uw rendementsberekening op maat

Contacteer vrijblijvend Aertsen Makelaars op het telefoonnummer +32 (0) 3 270 76 25 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.